Σύνδεση

Στατιστικά Ιστοσελίδας

Σήμερα 136
Χθες439
Τη βδομάδα 575
Προηγούμενη βδομάδα 9151
Το μήνα 21665
Προηγούμενο μήνα 24553
Σύνολο 630590
Σύνολο Χρηστών26
Χρήστες 0
Επισκέπτες 26

Πρόγραμμα Erasmus+ΚΑ1 για το Δημοτικό Σχολείο Αρχαίας Ολυμπίας

 

Το Δημοτικό Σχολείο Αρχαίας Ολυμπίας συνεχίζει τις κινητικότητες με το πρόγραμμα Erasmus+KA1.  Το πρόγραμμα έχει τίτλο “Η αναδιαμόρφωση του Παραδοσιακού  Σχολείου σε Ανοιχτό Σχολείο ως παράγοντας άμβλυνσης κοινωνικών διακρίσεων και αποκλεισμών, εξομάλυνσης διαπροσωπικών συγκρούσεων και διαχείρισης της σχολικής τάξης προσφέροντας δυνατότητα πρόσβασης της  γνώσης σε όλους.”

Η δεύτερη κινητικότητα του νέου προγράμματος, πραγματοποιείται την τρέχουσα εβδομάδα στη Πράγα της Τσεχίας από 7-11/3/2022 με στόχο την παρακολούθηση επιτόπιων εργασιών σε σχολείο με διαφορετική εκπαιδευτική κουλτούρα. Σε αυτή την κινητικότητα το σχολείο θα εκπροσωπήσουν η δασκάλα κα Αθανασοπούλου Αγγελική και η καθηγήτρια Γαλλικών κα Ευδοκία Δαγκλή.

Η τρίτη κινητικότητα θα πραγματοποιηθεί στις 14-19/3/2022 στη Λισσαβώνα της Πορτογαλίας σε φορέα υποδοχής, με σκοπό την παρακολούθηση σεμιναρίου το οποίο στοχεύει στην επιμόρφωση σε δραστηριότητες εξωτερικού χώρου. Σε αυτή την κινητικότητα το σχολείο θα εκπροσωπήσουν η δασκάλα κα Δημητροπούλου Κατερίνα και η καθηγήτρια Μουσικής κα Ασημακοπούλου-Ζεύκα Μαρία. 

Το πρόγραμμα χρηματοδοτείται από ευρωπαϊκά κονδύλια και εποπτεύεται από το Ίδρυμα Κρατικών Υποτροφιών(Ι.Κ.Υ).

ERASMUS.jpg