Δείτε περισσότερα για την 1η δράση...

Τη Δευτέρα 24 Μαΐου 2021 υπήρξε διαδικτυακή επικοινωνία με το σχολείο González Gallarza στη Βαλένθια της Ισπανίας. Οι μαθητές της Ε’ τάξης συνομίλησαν με την αντίστοιχη τάξη  του ισπανικού σχολείου, συζητήθηκαν θέματα σχετικά με το πρόγραμμα etwinningμε την ονομασία«Letsplaytogether» στο οποίο  οι δύο τάξεις  λαμβάνουν μέρος και μαθαίνουν για το παραδοσιακό τοπικό παιχνίδι της περιοχής της Βαλένθιας PelotaValenciana.  Το πρόγραμμα έχει ξεκινήσει την περασμένη σχολική χρονιά και συνεχίζεται και εφέτος. Παρόντες στη συνάντηση ήταν ο Διευθυντής του σχολείου κος Σορβανής Κων/νος και οι εκπαιδευτικοί Αγγλικής Γλώσσας  Αθηνά Τζουρμέτη και Φυσικής Αγωγής Κουτσουνάς Γιάννης.

 

1η δράση

Το λογότυπο του προγράμματος είναι σχεδιασμένο και ζωγραφισμένο από τη μαθήτρια της Ελεονώρας Αστερή και επιλέχθηκε μετά από ψηφοφορία των Ισπανών μαθητών.

 

 δράση 2

 

 

PSX 20210617 120914 1

ΕΞ ΑΠΟΣΤΑΣΕΩΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ


Με τους κωδικούς του Πανελληνίου Σχολικού Δικτύου, που ήδη έχετε αποκτήσει, κάνετε ΕΙΣΟΔΟ στις παλτφόρμες e-me και e-class, ώστε να μπορούν οι εκπαιδευτικοί να αναζητήσουν τους μαθητές και να τους προσκαλέσουν στις τάξεις τους. Ακολουθήστε τις οδηγίες που υπάρχουν παρακάτω.


 

 Οδηγίες για την είσοδο των μαθητών στην πλατφόρμα της ψηφιακής τάξης e-class


 Οδηγίες για την είσοδο των μαθητών στην πλατφόρμα της ψηφιακής τάξης e-me.


Οδηγίες για την δημιουργία λογαριασμών των μαθητών στο Πανελλήνιο Σχολικό Δίκτυο (ΠΣΔ).


 

Γονείς/Κηδεμόνες