Δείτε περισσότερα...

ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ ΠΑΙΔΕΙΑ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ 2021

Το πρόγραμμα Ολυμπιακή παιδεία – Ολυμπιακή εβδομάδα στα σχολεία περιλάμβανε ένα σύνολο δράσεων που αναδείκνυαν τη μορφωτική και εκπαιδευτική αξία των Ολυμπιακών Αγώνων. Οι δράσεις αφορούσαν την απόκτηση γνώσης, αθλητικών και κοινωνικών δεξιοτήτων και αξιών. Συνδύαζαν την αρχαία και σύγχρονη ιστορία των Αγώνων με την εκμάθηση δεξιοτήτων σχετικών με την ένταξη των μαθητών/τριων στο σχολικό κοινωνικό περιβάλλον. Η Ολυμπιακή Εβδομάδα αφορούσε τους μαθητές από 6-12 ετών υλοποιήθηκε από τις 31 Μαΐου έως τις 4 Ιουνίου 2021.

Το σχολείο μας  συμμετείχε  στο πρόγραμμα ,που διοργάνωσε η ΕΘΝΟΑ, λαμβάνοντας μέρος σε τρεις δράσεις :

  1. Τη Δευτέρα 31/5/2021 οι μαθητές της Ε’ τάξης συμμετείχαν σε συζήτηση με τον διεθνή καλοθοσφαιριστή κ. Βασιλόπουλο  Παναγιώτη.
  2. Την Τετάρτη 02/06/2021 οι μαθητές της Ε’ τάξης παρακολούθησαν την παρουσίαση για τα Ολυμπιακά Ιδεώδη και τις Ολυμπιακές Αξίες
  3. Την Πέμπτη 03/06/2021 οι μαθητές της ΣΤ’ και της Δ’ τάξης παρακολούθησαν την παρουσίαση για τους Σύγχρονους Ολυμπιακούς Αγώνες.

ΕΞ ΑΠΟΣΤΑΣΕΩΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ


Με τους κωδικούς του Πανελληνίου Σχολικού Δικτύου, που ήδη έχετε αποκτήσει, κάνετε ΕΙΣΟΔΟ στις παλτφόρμες e-me και e-class, ώστε να μπορούν οι εκπαιδευτικοί να αναζητήσουν τους μαθητές και να τους προσκαλέσουν στις τάξεις τους. Ακολουθήστε τις οδηγίες που υπάρχουν παρακάτω.


 

 Οδηγίες για την είσοδο των μαθητών στην πλατφόρμα της ψηφιακής τάξης e-class


 Οδηγίες για την είσοδο των μαθητών στην πλατφόρμα της ψηφιακής τάξης e-me.


Οδηγίες για την δημιουργία λογαριασμών των μαθητών στο Πανελλήνιο Σχολικό Δίκτυο (ΠΣΔ).


 

School