Σύνδεση

Διαδικτυακές δράσεις για το πρόγραμμα Erasmus+ ΚΑ1 2019-2021

Διαδικτυακές δράσεις για το πρόγραμμα Erasmus+ ΚΑ1 2019-2021

Στα πλαίσια του προγράμματος Erasmus+ ΚΑ ,που υλοποιεί η σχολική μας μονάδα  από το 2019 και έλαβε παράταση-λόγω των συνθηκών της πανδημίας- έως τον Ιούνιο του 2022, πραγματοποιεί  διάφορες δράσεις. Οι δράσεις  λόγω των απαγορεύσεων των κινητικοτήτων εξ αιτίας  της πανδημίας πραγματοποιούνται μέσω του διαδικτύου.

Ο τίτλος του προγράμματος είναι “Η αναδιαμόρφωση του Παραδοσιακού  Σχολείου σε Ανοιχτό Σχολείο ως παράγοντας άμβλυνσης κοινωνικών διακρίσεων και αποκλεισμών, εξομάλυνσης διαπροσωπικών συγκρούσεων και διαχείρισης της σχολικής τάξης προσφέροντας δυνατότητα πρόσβασης της  γνώσης σε όλους.” Το ακρωνύμιο του προγράμματος είναι το (R.I.C.H )SCHOOL από τα αρχικά των αγγλικών λέξεων Reschool(Αναδιαμόρφωση). International(Διεθνές). Cooperation(Συνεργασία) .Hospitality(Φιλοξενία) φανερώνει εν συντομία τους στόχους του προγράμματος.

Ένας από τους στόχους του προγράμματος είναι και η ανάπτυξη των δράσεων του σχολείου μας που απευθύνονται στην ευρύτερη κοινωνία και συνδέονται με τοπικούς και άλλους φορείς και θεσμούς. Για την επίτευξη των επιδιώξεων του προγράμματος έλαβαν χώρα δύο δράσεις:

Δείτε περισσότερα για την 1η δράση...

Δείτε περισσότερα για την 2η δράση...

 

Το πρόγραμμα χρηματοδοτείται από Ευρωπαϊκούς πόρους και εποπτεύεται από το Ι.Κ.Υ.

erasmus