ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ

 

Σύνδεση

Στατιστικά Ιστοσελίδας

Σήμερα 260
Χθες545
Τη βδομάδα 1168
Προηγούμενη βδομάδα 1944
Το μήνα 8004
Προηγούμενο μήνα 11197
Σύνολο 258997
Σύνολο Χρηστών27
Χρήστες 0
Επισκέπτες 27

Εκδρομές

Φωτογραφίες από τις εκδρομές που έχει διοργανώσει το σχολείο μας

Γνωρίζω την Ευρώπη.... παίζοντας

 Μια τυχαία παρατήρηση κατά την διάρκεια ενός εκπαιδευτικού ταξιδιού στο Leon της Ισπανίας, στα πλαίσια του προγράμματος  COMENIUS, όπου τα παιδιά από πέντε διαφορετικές χώρες βρήκαν ως  άμεσο μέσο επικοινωνίας το παιχνίδι αποτέλεσαν την αφορμή να γεννηθεί η ιδέα της συγκέντρωσης παραδοσιακών παιχνιδιών από χώρες της Ευρώπης.

 Το έναυσμα για να υλοποιηθεί αυτή η ιδέα δόθηκε από την συμμετοχή στο πρόγραμμα ?Teachers for Europe?και από το σκοπό του που είναι η γνωριμία των μαθητών με χώρες της Ευρώπης μέσω ενός θέματος που μπορεί να συνδέσει τους πολιτισμούς των χωρών.

 Το παιχνίδι αποτελεί όχημα συνεργασίας, μάθησης, αποδοχής της διαφορετικότητα, άμβλυνσης των κοινωνικοπολιτισμικών διαφορών και το καλύτερο πολυγλωσσικό λεξικό. Οπότε, κρίθηκε ως το πλέον κατάλληλο εργαλείο για την επίτευξη του σκοπού του προγράμματος. 

ΕΞ ΑΠΟΣΤΑΣΕΩΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ


Με τους κωδικούς του Πανελληνίου Σχολικού Δικτύου, που ήδη έχετε αποκτήσει, κάνετε ΕΙΣΟΔΟ στις παλτφόρμες e-me και e-class, ώστε να μπορούν οι εκπαιδευτικοί να αναζητήσουν τους μαθητές και να τους προσκαλέσουν στις τάξεις τους. Ακολουθήστε τις οδηγίες που υπάρχουν παρακάτω.


 

 Οδηγίες για την είσοδο των μαθητών στην πλατφόρμα της ψηφιακής τάξης e-class


 Οδηγίες για την είσοδο των μαθητών στην πλατφόρμα της ψηφιακής τάξης e-me.


Οδηγίες για την δημιουργία λογαριασμών των μαθητών στο Πανελλήνιο Σχολικό Δίκτυο (ΠΣΔ).


 

Το Σχολείο μας