ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ

 

Σύνδεση

Στατιστικά Ιστοσελίδας

Σήμερα 607
Χθες308
Τη βδομάδα 607
Προηγούμενη βδομάδα 6568
Το μήνα 26378
Προηγούμενο μήνα 26327
Σύνολο 322838
Σύνολο Χρηστών30
Χρήστες 0
Επισκέπτες 30

Εκπαιδευτικά Προγράμματα

Προγράμματα Εκπαίδευσης

ΔΙΑΧΥΣΗ ΠΕΠΡΑΓΜEΝΩΝ ΚΙΝΗΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΣΛΟΒΕΝΙΑΣ-ERASMUS +KA1

Στα πλαίσια του προγράμματος Erasmus+ KA1, που υλοποιεί το σχολείο μας τη διετία 2019-2021, με τίτλο «Η αναδιαμόρφωση του Παραδοσιακού Σχολείου σε Ανοιχτό Σχολείο ως παράγοντας άμβλυνσης κοινωνικών διακρίσεων και αποκλεισμών, εξομάλυνσης διαπροσωπικών συγκρούσεων και διαχείρισης της σχολικής τάξης προσφέροντας δυνατότητα πρόσβασης στη γνώση σε όλους» πραγματοποιήθηκε η διάχυση των πεπραγμένων από την πρώτη κινητικότητα του προγράμματος στη Σλοβενία. Η πρώτη κινητικότητα πραγματοποιήθηκε στη Λιουμπλιάνα της Σλοβενίας από 16-24/11/2019 και το θέμα του σεμιναρίου είχε τίτλο «Διαχείριση συγκρούσεων στο σχολικό περιβάλλον». Τη διάχυση προς τους συναδέλφους εκπαιδευτικούς επιμελήθηκαν και πραγματοποίησαν η Διευθύντρια κα Βικτωρία Βασιλοπούλου και η καθηγήτρια Γαλλικών καΕυδοκία Δαγκλή , οι οποίες και είχαν παρακολουθήσει δια ζώσης το εν λόγω σεμινάριο.

Δείτε εδώ την παρουσίαση

 

Το πρόγραμμα χρηματοδοτείται από ευρωπαϊκά κονδύλια και εποπτεύεται από το Ίδρυμα Κρατικών Υποτροφιών(Ι.Κ.Υ).

Χωρίς τίτλο

Διαδικτυακές δράσεις για το πρόγραμμα Erasmus+ ΚΑ1 2019-2021

Διαδικτυακές δράσεις για το πρόγραμμα Erasmus+ ΚΑ1 2019-2021

Στα πλαίσια του προγράμματος Erasmus+ ΚΑ ,που υλοποιεί η σχολική μας μονάδα  από το 2019 και έλαβε παράταση-λόγω των συνθηκών της πανδημίας- έως τον Ιούνιο του 2022, πραγματοποιεί  διάφορες δράσεις. Οι δράσεις  λόγω των απαγορεύσεων των κινητικοτήτων εξ αιτίας  της πανδημίας πραγματοποιούνται μέσω του διαδικτύου.

Ο τίτλος του προγράμματος είναι “Η αναδιαμόρφωση του Παραδοσιακού  Σχολείου σε Ανοιχτό Σχολείο ως παράγοντας άμβλυνσης κοινωνικών διακρίσεων και αποκλεισμών, εξομάλυνσης διαπροσωπικών συγκρούσεων και διαχείρισης της σχολικής τάξης προσφέροντας δυνατότητα πρόσβασης της  γνώσης σε όλους.” Το ακρωνύμιο του προγράμματος είναι το (R.I.C.H )SCHOOL από τα αρχικά των αγγλικών λέξεων Reschool(Αναδιαμόρφωση). International(Διεθνές). Cooperation(Συνεργασία) .Hospitality(Φιλοξενία) φανερώνει εν συντομία τους στόχους του προγράμματος.

Ένας από τους στόχους του προγράμματος είναι και η ανάπτυξη των δράσεων του σχολείου μας που απευθύνονται στην ευρύτερη κοινωνία και συνδέονται με τοπικούς και άλλους φορείς και θεσμούς. Για την επίτευξη των επιδιώξεων του προγράμματος έλαβαν χώρα δύο δράσεις:

Δείτε περισσότερα για την 1η δράση...

Δείτε περισσότερα για την 2η δράση...

 

Το πρόγραμμα χρηματοδοτείται από Ευρωπαϊκούς πόρους και εποπτεύεται από το Ι.Κ.Υ.

erasmus

 

 

ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ ΠΑΙΔΕΙΑ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ 2021

Το πρόγραμμα Ολυμπιακή παιδεία – Ολυμπιακή εβδομάδα στα σχολεία περιλάμβανε ένα σύνολο δράσεων που αναδείκνυαν τη μορφωτική και εκπαιδευτική αξία των Ολυμπιακών Αγώνων. Δείτε περισσότερα...

Υποκατηγορίες

ΕΞ ΑΠΟΣΤΑΣΕΩΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ


Με τους κωδικούς του Πανελληνίου Σχολικού Δικτύου, που ήδη έχετε αποκτήσει, κάνετε ΕΙΣΟΔΟ στις παλτφόρμες e-me και e-class, ώστε να μπορούν οι εκπαιδευτικοί να αναζητήσουν τους μαθητές και να τους προσκαλέσουν στις τάξεις τους. Ακολουθήστε τις οδηγίες που υπάρχουν παρακάτω.


 

 Οδηγίες για την είσοδο των μαθητών στην πλατφόρμα της ψηφιακής τάξης e-class


 Οδηγίες για την είσοδο των μαθητών στην πλατφόρμα της ψηφιακής τάξης e-me.


Οδηγίες για την δημιουργία λογαριασμών των μαθητών στο Πανελλήνιο Σχολικό Δίκτυο (ΠΣΔ).


 

Το Σχολείο μας