ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ

 

Σύνδεση

Στατιστικά Ιστοσελίδας

Σήμερα 844
Χθες956
Τη βδομάδα 2722
Προηγούμενη βδομάδα 3740
Το μήνα 2815
Προηγούμενο μήνα 20365
Σύνολο 543447
Σύνολο Χρηστών25
Χρήστες 0
Επισκέπτες 25

Αθλητικοί Αγώνες

Διακρίσεις και συμμετοχές των μαθητών μας σε αθλητικές δραστηριότητες

Αθλητικές Δραστηριότητες

Κατά το τρέχον σχολικό έτος το σχολείο μας συμμετείχε στην Αθλητική Ημερίδα που διοργάνωσε το Υπουργείο Παιδείας με θέμα «Ρατσισμός ?Όλοι ίσοι όλοι διαφορετικοί». Την ημέρα αυτή το σύνολο των παιδιών του σχολείου ήρθε σε επαφή με αθλήματα που προέτραπαν στην συνεργασία καθώς και αθλήματα για άτομα με ειδικές ανάγκες. Πιο συγκεκριμένα οι δύο πρώτες τάξεις έπαιξαν στην αυλή αρκετά συνεργατικά παιχνίδια ,μη ανταγωνιστικά. Οι άλλες τέσσερεις τάξεις έπαιξαν βόλευ καθημένων καθώς και επιτραπέζια αντισφαίριση σε αμαξίδιο(αντί για αμαξίδιο χρησιμοποιήθηκαν καρέκλες από τις οποίες οι παίχτες απαγορευόταν να σηκωθούν και προσπαθούσαν να κινούνται με αυτές για να χτυπήσουν το μπαλάκι).Επίσης στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του σχολείου μας προβλήθηκαν μικρής διάρκειας ταινίες με ανάλογο θέμα.

Το σχολείο μας συμμετέχει σε όλες τις προκηρυσσόμενες αθλητικές δραστηριότητες του Γραφείου Φυσικής Αγωγής. Έτσι και τον Δεκέμβριο πάνω από 80 μαθητές των τάξεων Δ?-Ε?-ΣΤ? δήλωσαν συμμετοχή και έλαβαν μέρος στην ημερίδα αγώνων μίνι-βόλευ που διεξήχθησαν στο Κλειστό Γυμναστήριο Αρχαίας Ολυμπίας. Οι ομάδες που αγωνίστηκαν ήταν μικτές-αγοριών και κοριτσιών και οι ομάδες που συναγωνιστήκαμε ήταν από την ευρύτερη περιοχή του Δήμου Πύργου ,Αρχαίας Ολυμπίας και Ζαχάρως.

Στο σχολείο πέραν των αγώνων που διοργανώνει το Γραφείο Φυσικής Αγωγής, πραγματοποιείται πρωτάθλημα επιτραπέζιας αντισφαίρισης .Το πρώτο εσωτερικό πρωτάθλημα διεξήχθη το περασμένο σχολικό έτος ,ενώ το φετινό αναμένεται να γίνει την άνοιξη. Το ευχάριστο είναι ότι φέτος θα έχουμε και ένα κανονικό τραπέζι επιτραπέζιας αντισφαίρισης μετά την ευγενική προσφορά της Ομοσπονδίας Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης και την μεσολάβηση σε αυτό του κ.Ισίδωρου Κούβελου ?προέδρου της ΕΘΝΟΑ.

ΕΞ ΑΠΟΣΤΑΣΕΩΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ


Με τους κωδικούς του Πανελληνίου Σχολικού Δικτύου, που ήδη έχετε αποκτήσει, κάνετε ΕΙΣΟΔΟ στις παλτφόρμες e-me και e-class, ώστε να μπορούν οι εκπαιδευτικοί να αναζητήσουν τους μαθητές και να τους προσκαλέσουν στις τάξεις τους. Ακολουθήστε τις οδηγίες που υπάρχουν παρακάτω.


 

 Οδηγίες για την είσοδο των μαθητών στην πλατφόρμα της ψηφιακής τάξης e-class


 Οδηγίες για την είσοδο των μαθητών στην πλατφόρμα της ψηφιακής τάξης e-me.


Οδηγίες για την δημιουργία λογαριασμών των μαθητών στο Πανελλήνιο Σχολικό Δίκτυο (ΠΣΔ).


 

Το Σχολείο μας