Σύνδεση

Στατιστικά Ιστοσελίδας

Σήμερα 699
Χθες1124
Τη βδομάδα 699
Προηγούμενη βδομάδα 5441
Το μήνα 3851
Προηγούμενο μήνα 23379
Σύνολο 636155
Σύνολο Χρηστών27
Χρήστες 0
Επισκέπτες 27

9η Πανελλήνια Ημέρα Σχολικού Αθλητισμού-Ευρωπαϊκή Ημέρα Σχολικού Αθλητισμού 2022

Στο πλαίσιο της εναρμόνισης του εορτασμού της 9ης Ημέρας Σχολικού Αθλητισμού 2022 με την Ευρωπαϊκή Ημέρα Σχολικού Αθλητισμού, την Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου 2022, με κοινό σύνθημα «ΑΘΛΗΣΗ κάθε μέρα, ΥΓΕΙΑ μια ΖΩΗ» και στόχο την ανάδειξη της ωφελιμότητας της άθλησης στη σωματική και πνευματική υγεία εφ’ όρου ζωής, στο σχολείο μας οργανώθηκαν και υλοποιήθηκαν αθλητικές δραστηριότητες και εκδηλώσεις καθ΄ όλη τη διάρκεια του σχολικού ωραρίου.

Ο εκπαιδευτικός κλάδου ΠΕ11 Φυσικής Αγωγής κ. Βασίλειος Τσάμης και σε συνεργασία με όλους τους εκπαιδευτικούς του σχολείου συναποφάσισαν οργάνωσαν αθλητικές δραστηριότητες, οι οποίες διεξάχθηκαν εντός σχολικού χώρου, προκειμένου να αναδειχθεί η θεμελιώδης σημασία της σωματικής άσκησης και του αθλητισμού για την υγεία.

Στόχος της σχολικής κοινότητας, μέσω των αθλητικών δράσεων και δραστηριοτήτων, ήταν  η αναβάθμιση της Φυσικής Αγωγής, προς όφελος όλων των μαθητών/μαθητριών.

Όλοι οι μαθητές συμμετείχαν με ιδιαίτερο ενθουσιασμό και χαρά. Παρακάτω πατήστε τον σύνδεσμο για να δείτε φωτογραφίες με δράσεις για την ημέρα σχολικού αθλητισμού στο σχολείο μας.

 

9η Πανελλήνια Ημέρα Σχολικού Αθλητισμού-Ευρωπαϊκή Ημέρα Σχολικού Αθλητισμού 2022